Tehnologii pentru protecția mediului!

FILTRE EPA / FILTRE HEPA / FILTRE ULPA


Filtrele absolute (ultra fine), denumite de foarte multe ori gereric filtre HEPA, dar care sunt formate tehnic din trei grupe filtrante ,respectiv filtre EPA, filtre HEPA și filtre ULPA, sunt capabile să ofere medii de aer curat de o calitate foarte înaltă. Filtrele absolute sunt utilizate în cazurile în care nu numai praful și particulele grosiere trebuie eliminate din aer, ci și polenul și particulele fine.
  • - În funcție de gradul filtrului, pot reține chiar bacteriile și microparticulele, și sunt să fie utilizate în condiții de siguranță în sistemele de climatizare ale camerelor curate sterile. Filtrele absolute ,echipează sistemele moderne de ventilație a aerului în echipamentele HVAC.
  • -Majoritatea filtrelor absolute constau dintr-un mediu filtrant montat pe un cadru dintr-un material compozit sau metal.Filtrele absolute sunt echipate în general cu următoarele tipuri de rame: MDF, aluminiu, plastic,tablă galvanizată. Mediul de filtrare este din micro fibră de sticlă sau din combinații de micro fibră de sticlă și alte medii de filtrare.
  • -Grosimile standard ale filtrelor absolute sunt de 68 mm, 150 mm și 292 mm,filtrele absolute pot produse pe bază de comandă în aproape orice tipodimensiune.

    Eficiența filtrelor de cameră curate poate varia foarte mult. Un filtru de cameră curată E10 are o eficiență de 85%, un H13 elimină 99,95% din particulele suspendate, iar filtrele de aer U17 asigură aerul pentru laboratoare cu o eficiență de 99,999995%